søndag 23. november 2008

Utedo og innedo med utsikt

Vi hadde en hutrende kald helg i den uisolerte "kiosken". Fem personer på 12 kvadrat.
Det ble ikke flere turer til veslehuset enn nødvendig. Utedo på sommeren er ok, men om vinteren er det en prøvelse. Utsikten er det ikke noe å si på.
Det blir flott utsikt fra doen i hytta vi bygger og. Naboen ler av meg som har trumfet igjennom glassdør inn til do. Det er da innlysende med den utsikten! Jeg har selvfølgelig ikke tenkt å sitte på utstilling, og skal ordne den saken greit.
Men en gang i blant, når jeg vet at vi er de eneste på området, skal jeg fylle badekaret med varmt vann helt til randen, skride oppi, sippe til et glass vin og nyte utsikten gjennom glassdøra. Og hvem er det da som ler?

fredag 7. november 2008

Hurra for meg for andre gang!

Nå har jeg vunnet igjen. 600 kr for å ha vært den som har gått/syklet mest til jobben i høst. Jeg har jo trappet voldsomt ned fra å sykle 42 km hver dag til å gå 4 km nesten hver dag og kjøre resten. Derfor var jo dette en hyggelig oppmuntring. Har fremdeles ikke bestemt om dette blir bidrag til hyttebygging eller om jeg skal unne meg noe bare til meg...

tirsdag 4. november 2008

Inspirasjon fra en gammel flyplass

I helga tok vi en tur på gamle Fornebu. Tenkte vi skulle se om det var mulig å gå på den gamle rullebanen og komme oss ned til sjøen. Til vår store overraskelse fant vi en nyåpnet park med masse vann og stein. Og litt rullebane. Fant etterpå ut at det har vært en konkurranse om utforming der landskapsarkitektfirmaet Bjørbekk og Lindheim gikk av med seieren. Flott resultat. Meget barnevennlig. Fin blanding av park og natur. Og noen minner fra tiden da vi alle gikk ned for landing akkurat her.Og til slutt kom vi oss til sjøen...